Все пішло не за планом: П'яні росіяни намагалися здати українську диверсантку в поліцію, але постраждали самі

У Московській області двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння повідомили місцеву поліцію про те, що вони виявили українську "диверсантку", але правоохоронці не оцінили це. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України.

Стався курйоз у ніч на 6 лютого, коли 51-річний Анатолій випивав у квартирі разом із товаришем Олегом. В один момент алкоголь закінчився, і один із них вирушив у магазин по добавку. На вулиці Анатолію зустрілася дівчина в сльозах, яку той пожалів і запросив у гості до товариша.

"Застілля продовжилося втрьох. За випивкою дівчина раптово розговорилася: розповіла, що приїхала з України, що виступає проти Росії та СВО, а також що робила схрони зі зброєю в Запоріжжі. Чоловіки зрозуміли, що пригріли в себе натуральну диверсантку і викликали поліцію. Співробітники приїхали тільки з третього разу", — йдеться в повідомленні видання.

Усі троє через деякий час опинилися у відділенні поліції, і чоловіків одразу закували в кайданки через їхній нетверезий стан, а ось ймовірну українську "шпигунку" не чіпали.

Дівчина зняла кросівки і Анатолій з Олегом почали вимагати перевірити її взуття, але були проігноровані. У підсумку поліцейських не вразила така відданість росіян батьківщині, і за 12 годин їх відпустили незадоволених додому.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...