Все пішло не за планом: П'яні росіяни намагалися здати українську диверсантку в поліцію, але постраждали самі

У Московській області двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння повідомили місцеву поліцію про те, що вони виявили українську "диверсантку", але правоохоронці не оцінили це. Про це повідомляє російське медіа Baza, передають Патріоти України.

Стався курйоз у ніч на 6 лютого, коли 51-річний Анатолій випивав у квартирі разом із товаришем Олегом. В один момент алкоголь закінчився, і один із них вирушив у магазин по добавку. На вулиці Анатолію зустрілася дівчина в сльозах, яку той пожалів і запросив у гості до товариша.

"Застілля продовжилося втрьох. За випивкою дівчина раптово розговорилася: розповіла, що приїхала з України, що виступає проти Росії та СВО, а також що робила схрони зі зброєю в Запоріжжі. Чоловіки зрозуміли, що пригріли в себе натуральну диверсантку і викликали поліцію. Співробітники приїхали тільки з третього разу", — йдеться в повідомленні видання.

Усі троє через деякий час опинилися у відділенні поліції, і чоловіків одразу закували в кайданки через їхній нетверезий стан, а ось ймовірну українську "шпигунку" не чіпали.

Дівчина зняла кросівки і Анатолій з Олегом почали вимагати перевірити її взуття, але були проігноровані. У підсумку поліцейських не вразила така відданість росіян батьківщині, і за 12 годин їх відпустили незадоволених додому.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...