"Все понесут наказание. Включая тех, кто молчит": Українська легкоатлетка жорстко відповіла зірці російського спорту

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук відреагувала на знищення російською армією спорткомплексу в Харкові, згадавши водночас олімпійську чемпіонку Токіо-2020 у стрибках у висоту росіянку Марію Ласіцкене, яка плакалася на те, що представники РФ не можуть виступати на міжнародних змаганнях, передають Патріоти України.

Стрибунка в довжину поділилася у сторіс Instagram , на якому демонструвалися руйнування спортивного об'єкту від обстрілів. У коментарі до знімку Марина написала: "Маріє Ласіцкене, як гадаєш, дівчата з сектору добре зможуть підготуватися в цьому манежі до наступного зимового сезону?"

Також українка висловила впевненість, що покарання за вчинене понесуть усі – навіть ті, хто мовчить. Розплата, за її словами, буде страшною за завданий біль.


Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...