Все пов'язано з Україною: Боєць ЗСУ повернувшись з полону, розповів, про що плакалися і чому раділи між собою кацапські вертухаї

Військовослужбовець ЗСУ Макс Колесніков розповів на "5 каналі" , що кацапські тюремники жалілися, що начальство їх кинули по грошах.

"Ми підслуховували, звісно, їхні (ред. – кацапських тюремників) розмови між собою, і люди, які, ну хоча б якось притомні, вони між собою обговорювали, наприклад, мобілізацію. І там хтось казав, що на цих мобілізованих (ред. – росіян), на них шкода дивитися, що "вони там так виглядають, що...". Ну, вони просто бачили не тих мобілізованих, що по телевізору, вони в цьому маленькому містечку брянської області бачили їх справжніх, з цього містечка, яких мобілізували. Там три каліки, і, ну, жах", – сказав він.

"Раніше, вони на своїй службі заздрили військовим (ред. – рф), бо там були більша зарплатня, якесь просування по службі. А тепер вони (ред. – вертухаї) навпаки вважають, що в них краща служба, бо військові (ред. – рф) гинуть і в дуже великій кількості. І вони (ред. – вертухаї) між собою говорили, що "добре, що їм не треба їхати в Україну". Притомні, які реально розуміють, що це справжня війна, і що в них великі втрати і що квиток в Україну – це квиток в один кінець, тобто, ну все. Так, це вони (ред. – рашисти) розуміють", – розповів Колесніков.

"Вони (ред. – вертухаї) дуже раділи, що в них там бронь у цій службі, що їх не мають забрати до служби в армії. Хоча в тюремного спецназу були побоювання. Ми теж там чули їхні розмови між собою", – зазначив він.

"Ну, по-перше, ми дуже раділи. Вони (ред. – кацапські тюремники) жалілися, що їх кинули по грошах. Їм сказали, що "доплати ж не буде", "буде додаткова неоплачувана відпустка 10 діб", – розповів Колесніков.

Дивіться повний випуск програми:

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...