Все просто: Дієтологи розповіли, як скинути зайві кілограми перед Новим роком

Щоб схуднути перед Новим роком, варто виключити з раціону сіль, цукор, копченості і фаст-фуд. Пити не менше 1,5 л води на день. Сіль і цукор затримують воду в організмі. Тому цукор, наприклад, можна замінити невеликою кількістю меду, передають Патріоти України.

У день треба пити не менше 1,5 л води, їжу вживати 4-6 разів невеликими порціями. Найбільше калорій споживати в першій половині дня. За 15 хвилин до їжі пити склянку холодної води з лимоном, жувати повільно. Вставати із-за столу, поки ще є апетит.

Щоб уникнути стресів, варто пити заспокійливі чаї з меліси та ромашки. Обов'язково ходити на вечірні прогулянк. Після цього добре прийняти ванну з морською сіллю. Протягом підготовки до Нового року варто виключити з раціону майонез, кетчуп, фаст-фуд, сік з упаковки, ковбасні вироби, особливо, копченості.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...