"Те, що ми в себе "закидаючи їмо", - це наша енергія": Фаворитка "Танців з зірками" Санта Дімопулос розкрила секрети краси та стрункості

Фаворитка "Танців з зірками" Санта Дімопулос розповіла, як їй вдається розкішно виглядати, навіть тоді, коли графік напружений і залишається мало часу на себе, передають Патріоти України.

Так, за словами знаменитості, вона починає день з медитації. Також Дімопулос зазначила, що підтримувати красу їй допомагає правильне харчування і повноцінний сон. Такими подробицями знаменитість поділилася з виданням Viva.

"Я починаю свій день з медитації, з подяки за все, що у мене є, і з побажання собі хорошого дня. Сплануйте день, тиждень, місяць. На початку року я пишу, які важливі та ключові завдання у мене є, що я хочу здійснити. Це допомагає структурувати свої плани, мрії та загалом життя. Далі – харчування. Те, що ми в себе "закидаючи їмо", – це наша енергія, те, як ми будемо виглядати, наші працездатність і настрій. Сон: для будь-якої жінки він основа краси й гарного самопочуття. І час на себе. Всі ми дружини, мами, бізнеследі з купою проєктів, але важливо виділити час на себе, присвятити час своїм інтересам: почитати книгу, щось подивитися, просто полежати, помріяти. Побути наодинці з собою, привести думки до ладу. І вже потім натхненною нести красу у світ", – заявила Дімопулос.

Також вона дала поради всім жінкам, які прагнуть схуднути. "Головна порада: потрібно все робити в комплексі, тільки поступово, не варто різко себе "ламати". Почніть з малого: відмовтеся від десерту на вечерю, поступово упорядкуйте своє харчування. Заплануйте по два-три тренування на тиждень, введіть регулярні заняття спортом, робіть процедури з догляду за тіломапаратні, ручні масажі, підключіть маски й обгортання. Важливо вибудувати весь графік і ставитися до цього відповідально. І ще: все потрібно робити з любов'ю до себе, інакше процес схуднення загрожує розладами харчової поведінки, зривами, депресією. Якщо ж виходити з любові до себе, з правильних мотивів, коли ми дякуємо своєму тілу, любимо його, тоді все вийде", – підсумувала Санта.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...