Все, щоб тільки відкосити? Єфремов просить про пом’якшення покарання через психічний розлад

Російський актор Михайло Єфремов, засуджений за скоєння смертельного ДТП у Москві, попросив пом’якшити йому покарання через психічний розлад. Про це повідомляє “КП”, посилаючись на касаційну скаргу адвокатів актора, передають Патріоти України.

Захист Єфремова стверджує, що суд “не повною мірою врахував пом’якшувальні обставини”. У скарзі, яка надійшла до Касаційного суду, йдеться про те, що судовий вирок є несправедливим.

Актор просить суд ще раз розглянути деталі аварії – а саме, чи був пристебнутий водій Сергій Захаров. Адвокати вважають, що якби він був пристебнутий, то залишився б живий.

Також у документі наголошується, що Єфремов брав активну участь у громадському житті, займався благодійністю і повністю відшкодував збитки постраждалим.

“Слабкий стан здоров’я Єфремова в сукупності з виявленим у нього органічним розладом особистості у зв’язку зі змішаними захворюваннями і синдромом залежності від алкоголю також залишилися без реальної оцінки. Тим часом, особи, які мають психічні аномалії, не можуть в області кримінальної відповідальності повною мірою прирівнюватися до психічно здорових”, – йдеться в заяві.

Раніше була проведена експертиза, яка не виявила у Єфремова будь-яких психічних відхилень. Але адвокати все одно наполягають на зворотному.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...