Все скінчилося стріляниною: У Харкові водії не поділили місце на парковці і влаштували криваві розбірки (фото)

Увечері,19 червня, у Київському районі Харкова, на парковці по вулиці Новоолександрівська, 54А сталася стрілянина за участю двох чоловіків. Одного постраждалого доставили в лікарню. Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області, зазначають Патріоти України.

Як зазначається у Telegram-каналі "Труха Харків", власник Автоінтерпрайз попросив іншого водія, який посів місце для зарядки електрокарів, відігнати свою автівку. Але той штовхнув і дав в обличчя чоловіку на прізвище Ніконов. Він почав відходити, попередивши, що зараз почне стріляти. Коли він відійшов на 10 метрів, то дістав травматичний пістолет та вистрілив кілька разів в підлогу. Рикошетом пуля потрапила в палець ноги.

У той же час, як заявив журналісту 057 директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, постраждав 42-річний чоловік, якого з пораненням в голову легкого ступеню доставили до лікарні. Він допустив, що це була травматична зброя. Наразі поліція встановлює обставини стрілянини.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...