Все сталося миттєво: На Харківщині легковик врізався у швидку - одна людина загинула

У Харківській області на трасі "Київ-Харків" сталася смертельна аварія за участі швидкої допомоги. ДТП сталося на дорозі між Люботином і Коротичем, повідомляє "СТО Харків", зазначають Патріоти України.

Зазначається, що автомобіль швидкої рухався з боку Люботина у бік Харкова. У цей час легковик Skoda вирішив заїхати на територію заправки і не переконався у безпечності такого маневру.

Водій легкового автомобіля внаслідок зіткнення загинув на місці. У швидкій допомозі постраждала медсестра – повідомляється, що вона під час аварії вдарилася об лобове скло і розбила його.

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...