Все сталося миттєво: Сусідські собаки жорстоко вбили жінку на очах у маленького сина

В американському штаті Пенсільванія жінка померла після нападу сусідських собак, яких вона пішла годувати. 38-річну Крістін Поттер загризли два німецькі доги на очах у її маленького сина. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Хлопчик був присутній на місці події. Щойно він побачив, що собаки починають нападати на його матір, він побіг додому, аби його брат зателефонував 911.На місце події також прибула служба захисту тварин. Собак доставили до ветеринара та приспали.

Зі свого боку, приголомшена власниця догів сказала, що в неї "розбите серце" через те, що сталося: "Я шокована, я не вірю і просто хочу померти".

У повідомленні йдеться, що раніше у Крістін загинув чоловік. Один із її синів також помер в автокатастрофі 2020 року. Йому було 11 років. Не так давно вона знайшла нове кохання і заручилася. Пара планувала вирушити разом у відпустку до Флориди.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...