"Все тачки попизд*ли целые, прикинь!": Російський окупант похвалився товаришеві награбованим в Україні майном

Російські окупанти на війні в Україні масово мародерять та грабують. Зокрема, вони викрадають авто із розбитих автосалонів й хизуються цим перед своїми "товаришами". Відповідну розмову перехопила та опублікувала Служба безпеки України. Там зазначили, що окупанти хапають і нищать все, що бачать на своєму шляху, передають Патріоти України.

"А че там, кого-нибудь хлопнуть, золото там, деньги, че-нибудь украсть там можно?" – запитав співрозмовник загарбника.

Той відповів, що "ювелірки" вже обібрали, а справжнім "трофеєм" став автосалон. "Мы шли, всё, нах*й, захватывали, крушили, еб*ть, автосалоны все пустые, нах*й, все тачки попизд*ли, целые, прикинь. "Лексусы" пизд*ли на украинских номерах", - розповів окупант.

Він щиро радіє награбованому, але товариш йому нагадав, що той привезе крадене додому, лише якщо виживе. А як відомо, українські захисники дають відсіч ворогу, тому шанси у окупанта повернутися невеликі.

У зв’язку з цим він розповів, що думає про самостріл і боїться смерті – йому вона навіть сниться. "Убиваю самого себя и от этого дичаю…" - каже він. У СБУ наголосили, що окупанти вже давно здичавіли, раз вчиняють такі безчинства.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...