Все таємне стає явним: Данилко "засвітився" в Москві на дні народження телеведучого з "Миротворця" (фото)

Андрій Данилко. Фото: 112 Україна.

Український музикант і продюсер Андрій Данилко, відомий також як Вєрка Сердючка, "засвітився" в Москві на дні народження популярного в Росії ведучого Андрія Малахова. Спільним знімком із Данилком та Малаховим поділився співак Прохор Шаляпін на особистій сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Але ж на цьому фото могло бути аж три Андрії... З днем народження, Андрію! Високих рейтингів, міцного здоров'я і неймовірного особистого щастя! Завдяки тобі мені завжди є що згадати з усмішкою", – написав Шаляпін.

На знімку, крім Андрія Малахова, Андрія Данилка і Прохора Шаляпіна, зображена близька подруга українського музиканта і партнерка Вєрки Сердючки по сцені – артистка Інна Білоконь.

Зазначимо, 11 січня популярному в РФ телеведучому, журналісту і шоумену Андрію Малахову виповнилося 49 років. У 2019-му Малахова було внесено в базу центру "Миротворець" як особу, що загрожує національній безпеці України.

Додамо, що пізніше Андрій Данилко заявив, що не був присутнім на цьогорічному святкуванні дня народження Андрія Малахова.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...