"Все в обороті. Пробуємо шукати нові ніші": Відомий український гуморист зізнався, скільки заробляє під час війни

Шоумен і ведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) в інтерв'ю програмі 33 запитання від Люкс ФМ відповів, що йому приносить дохід, і як розпоряджається грошима, передають Патріоти України.

У Дяді Жори є своє агентство, яке займається організацією свят, а також цех напівфабрикатів Дядя Шеф. Дружина ведучого Наталя Мічковська — блогерка і сертифікована нутриціологиня (складає авторські програми корисного харчування). Пара виховує трьох доньок — Уляну, Устину, і Аміну.

«У нас в родині заробляю не тільки я. 5 тисяч доларів плюс на місяць, так заробляю. Дружина заробляє десь так само. Ну зараз трошки тяжкий час для заробітків. Тяжко заробляти, плюс треба допомагати, донатити, тут необхідний баланс, щоб тебе на все хватало. Багато уваги приділяємо нашому фонду. Квартира одна. Школу Гордона не пройшов. Є пару приміщень, які використовуємо під офіс. У нас все в обороті. Пробуємо шукати нові ніші, запускати нові проєкти, але постійно воно так: тут взяв, а тут віддав», — розповів Дядя Жора.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...