Все вирішують генетичні особливості: Лікар розповіла, які жінки легше переносять COVID-19

Лікарі відзначили цікаву особливість серед людей, які хворіють на коронавірус. Виявилося, що хворобу легше переносять світлі жінки. Такі дані повідомила лікар-інфекціоніст, член оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусу в Україні Ольга Голубовська, передають Патріоти України.

"Є різна сприйнятливість між різними народами. Ви знаєте, за оцінками вважається, що легше всього хворіють світлі жінки. Гірше над усе хворіють люди з Південно-Східної Азії. Тобто і генетично детерміновані якісь особливості", - розповіла фахівець в інтерв'ю для телеканалу "Україна 24".

Вона зазначила, що очікується важкий сезон в Україні та висловила надію на те, що у нас не повториться "італійський" сценарій пандемії, при якому буде дуже багато хворих і загиблих.

"Те, що буде важкий сезон, – це правильно. А чому там так сталося, це теж вимагає аналізу. Хто у них помирав тоді, які вікові групи. Розумієте, у нас зараз, що мені не подобається і мене насторожує, просто важко працювати стає, і морально, в тому числі тому що збільшується кількість молодих людей. Не за 80 років, не за 90, як вмирали в Італії", - пояснила Ольга Голубовська.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...