Все визначать кілька факторів: У МОЗ розповіли, які школи можуть перевести на дистанційне навчання після канікул

Чи переведуть ту чи іншу школу на дистанційне навчання після канікул, залежатиме від того, в якому регіоні чи районі вона перебуває. Про це повідомив виконувач обов'язків генерального директора "Центру громадського здоров'я МОЗ України" Ігор Кузин у коментарі "РБК-Україна", передають Патріоти України.

"Тут ситуація буде залежати від того, в якому регіоні чи районі перебуває школа, тому що сама ідеологія адаптивного карантину полягає в тому, щоб застосовувати різні підходи до різних територій", – наголосив він. Кузін підкреслив, що в деяких регіонах України ситуація з коронавірусом склалася так, що відстежити контактних осіб дуже важко.

"Є також області, де ситуація керована або поодинокі випадки лише. Тому в тих регіонах, які знаходяться у помаранчевій або червоній зоні, там можливо буде підніматися питання про дистанційне навчання", – уточнив він.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...