Все за планом? Окупанти на Харківщині почали вбивати один одного на нервовому ґрунті, - перехоплення

Російські окупанти почали винищувати один одного на нервовому ґрунті. В одному з перехоплень російський військовослужбовець, що знаходиться на території Харківської області, розповів про росіянина, який відкрив вогонь по своїх товаришах по службі, обіцяючи "вбити їх усіх", передають Патріоти України.

Вгамувати окупанта, що злетів з котушок, вдалося лише ліквідувавши його самого. Про це пише "Інформаційний спротив".

У розпорядженні групи виявилося перехоплення, яке якнайкраще характеризує психологічний стан російських окупантів в Україні. На нервовому грунті вони без перебільшення божеволіють і починають винищувати один одного.

"Військовослужбовець РФ на ім'я Роман (знаходиться на території Харківської обл.) у розмові зі знайомим розповів йому про інцидент: військовослужбовець з їхньої 12-ї роти втратив розум, почав стріляти у своїх товаришів по службі з вустами "вб'ю вас усіх, з...ки", вистрілявши магазин патронів", – зазначено у повідомленні.

Чи зміг неврівноважений загарбник дістати хоч когось із тих, кого обіцяв убити, в "Інформаційному спротиві" не уточнили. Однак сам він завдяки товаришам по службі поповнив статистику ліквідованих окупантів.

"Після цього розвідники "заспокоїли" його, вбивши на місці. Роману разом зі своїми товаришами по службі довелося нести труп загиблого. З розмови зрозуміло, що подія справила на рашиста глибоке враження", – додали в "Інформаційному опорі".


В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...