Все заради ідеї? Ілон Маск продав майже всі будинки, щоб вкласти в колонію на Марсі

Гендиректор компанії Tesla Ілон Маск заявив, що планує продати свій "останній будинок" для фінансування колонії людей на Марсі, передають Патріоти України.

Засновник SpaceX і технологічний мільярдер пообіцяв продати все своє майно й "не мати дому" перед запуском колонії на Марсі 2050 року. Про це пише Daily Star. У нього залишився будинок у районі затоки Сан-Франциско. Він його вже здає в оренду для проведення різних заходів.

"Вирішив продати свій останній будинок", - написав Маск у неділю в Twitter. "Щоб побудувати місто на Марсі, буде потрібно багато ресурсів. Хочу мати змогу зробити якомога більший внесок у розвиток колонії. Це означає, що потрібен великий капітал", - сказав Маск.

Він також раніше, у середу, написав у Twitter: "Так, продав свої будинки, за винятком одного в районі затоки Сан-Франциско, який здаю в оренду для проведення заходів. Робота над стійкою енергетикою для Землі в Tesla й захист майбутнього завдяки створенню багатопланетного життя за допомогою SpaceX – ось моя мета".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...