Все заради перемоги: 83-річна жителька Одеси віддала військовим пральну машинку і гроші з пенсії

83-річна пенсіонерка з Одеси навіть попри поважний вік з усіх сил намагається допомагати українській армії. Коли вона почула, що волонтери шукають військовим на фронт пральну машинку, то одразу запропонувала віддати свою, передають Патріоти України.

Про це розповіла у своєму Facebook голова селищної ради Доброслава під Одесою Людмила Прокопечко, яка й шукала разом із волонтерами допомогу бійцям на передову.

Але на пральній машинці допомога Катерини Павлівни не закінчилися. Разом з технікою вона передала українській армії низку речей, які були в неї вдома і можуть стати в нагоді військовим – закрутки, бочку для води, різні інструменти, мило.

Також пенсіонерка попросила відвезти бійцям на передову роздруковані молитви, щоб вони їх захищали, і віддала 200 гривень зі своєї пенсії, щоб "щось купили хлопчикам".

Як розповідає Прокопенко, відмовити жінці було просто неможливо. Але волонтери обов’язково ще повернуться до неї – щоб ще раз подякувати.

У пенсіонерки загинув син пожежник

Катерину Павлівну нещодавно спіткало горе – сім місяців тому у неї загинув син, який був пожежником. Він пішов із життя, виконуючи свої службові обов’язки.

"Це страшне горе дуже підірвало здоров'я жінки, але не зламало її, бо тепер вона живе, щоб допомагати тим, хто, як і її син, виконує свій святий обов'язок – захищає Україну", – наголосила Людмила Прокопечко.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...