Все заради процвітання учбового закладу: Персонал приватної школи приніс учня в жертву і ході ритуалу чорної магії

Персонал приватної школи (директор та вчителі) в індійському місті Хатхрас задушили учня, щоб забезпечити "процвтання" своєму закладу, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Батьку 11-річного школяра зателефонували з навчального закладу і повідомили, що його дитина "захворіла". Та коли чоловік приїхав до школи, сина там уже не було, а співробітники повідомили, що директор особисто повіз хлопчика до лікарні.

Чоловіка збентежила підозріла поведінка працівників школи, тому він звернувся до поліції. Правоохоронці того ж дня знайшли труп дитини, яка весь день пролежала в машині директора. У хлопчика знайшли сліди задушення. Поліцейські зараз же почали розслідування.

Поліція встановила, що керівник приватної школи разом із трьома вчителями провів ритуал жертвопринесення, щоб їхня школа "процвітала". "Натхненником" злочину був батько директора школи, прихильник віри в магію. Його затримали разом з убивцями.

Згодом на території установи знайшли мотузку, якою задушили хлопчика, а також хрест.

Хірург прооперував пацієнта складним ножем "із кишені", який зазвичай використовував для фруктів

середа, 2 жовтень 2024, 20:52

Хірург з університетської клініки Сассексу під час операції розрізав грудну клітку пацієнта армійським розкладним ножем, який носив з собою на роботу, щоб нарізати фрукти за обідом. Він пояснив своє рішення застосувати ніж "з кишені" тим, що не зміг зн...

Мольфари використовують цю воду для чаклунства: Де в Україні знаходиться Мертве озеро та чому його варто відвідати (фото)

середа, 2 жовтень 2024, 20:40

Деякі туристи полюбляють цікаві та оповиті легендами локації. Мертве озеро — гірське озеро, що розташоване у Карпатах на масиві Сколівські Бескиди — у Сколівському районі Львівської області. Називають його ще Журавлиним озером. Водойма неправильної ова...