"Все життя так хотів на*уй їздити. П*зда. Відчуваю себе богом"": Поліцейський з пляшкою пива влаштував "виставу" за кермом (відео)

Співробітник Приморського райвідділу поліції Одеси Сергій Коваль їхав за кермом BMW з пивною пляшкою. Відео було опубліковано в сторіс на його сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Все життя так хотів на*уй їздити. П*зда. Відчуваю себе богом", - коментує він, відпиваючи ковток з пляшки. Дата і час зйомки не відомі. "Новий начальник, красиве життя. Модні машини. Особисті водії. Але зараз не про нього, зараз про любителів пити пивко за кермом модної тачки зі слідчого відділу. Послухайте мрії цього Бога. Мені додати нічого", - прокоментував журналіст громадської організації "Безпечне місто" Юрій Головчук, який розповсюдив відео з поліцейським, який п'є за кермом. Поки офіційної реакції немає.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...