Всередині тіл "мумій іншопланетян" із Перу знайшли пристрої, схожі... на мобільні телефони

В "іншопланетних мумій" з Перу, сканування відбитків пальців яких не виявило жодних людських зразків, всередині тіл були засоби для зв’язку, схожі на мобільні телефони. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України.

Уфолог і суперечливий журналіст Хайме Моссан каже, що вчені виявили, що в груди таємничих трупів було імплантовано рідкісні метали та сплави. Він вважає, що це можуть бути міжгалактичні пристрої, які використовуються для зв'язку в космосі.

Одним зі з'єднань є рідкісний метал під назвою осмій, який потенційно смертельний для людей. Мексиканець Моссан сказав: "Я вважаю, що це пристрій для зв'язку. Я не знаю, як воно працює, але експертам доведеться заглибитися, щоб зрозуміти, чому вони поміщають це всередину тіла. Я припускаю, що це було для здоров'я, для зв'язку чи щось на зразок мобільного телефона. Метал зроблений з осмію, який використовується для телекомунікацій і супутників у космічній сфері. Це дуже рідкісний метал. Його важко знайти, він дуже, дуже дорогий і, крім того, він дуже токсичний. Якщо людина має його всередині, це може призвести до серйозної травми або, можливо, навіть вбити її. Тому важко зрозуміти, чому вони це зробили. Якщо ви збираєтеся створити таку містифікацію, ви збираєтеся покласти всередину дуже рідкісний метал?".

Вчені зараз перевіряють тіла, які, як стверджує Моссан, він знайшов захованими в печері в Наську, Перу, 2017 року, в судово-медичних лабораторіях. Було заявлено, що багатовікові "іншопланетяни" з подовженими черепами мають "30% невідомої" ДНК.

Однак скептики відкинули їх як містифікацію та вважають, що вони могли бути зроблені з використанням різних частин тварин. Але Моссан наполягає, що склад тіла істоти призводить до "можливості, що це ще звідкись або було створено кимось іншим".

Моссан разом з режисерами-розслідувачами Сереною Д. С. та Майклом Маццолою знімають наукові зонди для документального фільму. Майкл сказав: "Моє перше враження від спостереження за цими істотами полягає в тому, що ці тіла є новим видом, раніше невідомим людству. Це велике відкриття для людства. Для мене зовсім дивно, що ці відкриття були проігноровані, відкинуті та висміяні, замість того, щоб вважатися найбільшою історією у світі науки. Люди завжди прагнуть посилатися на якусь теорію змови, щоб пояснити, чому сталася якась несправедливість. Але на мій досвід, вам не потрібна теорія змови, коли людської слабкості чи невдачі буде достатньо".

Попри заяви про те, що іншопланетяни не існують, та інші заяви про те, що вони існують, багато в чому це залишається загадкою, яку Моссан намагається розгадати.

Варто знати! Названо авто, які дорогі у ремонті - їх купувати не радять

вівторок, 20 серпень 2024, 16:44

Автомобіль – це завжди витратна покупка. Незалежно від початкових витрат, кожен водій хоче мати авто, що не обтяжуватиме необхідністю дорогого і регулярного ремонту, передають Патріоти України. Експерти провели дослідження та склали рейтинг моделей, ку...

"Ті, хто бере участь...": Ломаченко вдався до погроз через можливу заборону Московської церкви

вівторок, 20 серпень 2024, 15:38

Чемпіон світу з боксу у легкій вазі за версіями IBF та IBO Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) розмістив у соцмережах кілька дописів на захист Московської церкви, передають Патріоти України. «Ті, хто бере участь у забороні УПЦ, зовсім не розуміють наслідків...