Всесвітньо відома співачка може втратити половину майна через розлучення

Стало відомо, що чоловік співачки може претендувати на половину її пожитків.

Співачка Адель тиждень тому розбурхала мережу новиною про розлучення з чоловіком Саймоном Конецьким. А тепер стало відомо, що він може претендувати на половину її пожитків, передають Патріоти України.
У жовтні 2018 року співачку Адель визнали найбагатшою серед зірок Великобританії, яким до 30 років. Її статки складали 187,5 мільйона доларів. Однак, як повідомляє видання The Sun рівно половини своїх зароблених грошей вона може позбутися.

А все через розлучення з чоловіком, про яке стало відомо близько тижня тому. Згідно з підсумками шлюборозлучного процесу, 45-річний Саймон Конецький має повне право претендувати на половину статків своєї колишньої дружини. Причиною цього є те, що під час одруження пара не уклала потрібний контракт, який засвідчував би те, що кожен з подружжя не претендує на майно іншого.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...