"Всі будуть зважені, але не всі щасливі": Зеленський попередив про масштабну спецоперацію на українських дорогах

Президент Володимир Зеленський попередив водіїв вантажівок, що до контролю за дотриманням норм завантаження авто залучені Національна поліція і СБУ. Тому "усі будуть зважені, але не всі щасливі". Про це він заявив у Херсоні, передають Патріоти України.

Перед цим голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв поінформував, що в області спільно з Укртрансбепека запускають спеціальну операцію з робочою назвою "Зважені та щасливі". Мета - недопущення перевантажень автомобілів на автошляхах.

"Я хочу доповнити. Ви знаєте, що проводиться операція через ці вантажі, які розбивають наші дороги, на які ми виділяємо цього року близько 80 млрд гривень. Це великі гроші для держави, такого ніколи не було. Тому у нас операція не тільки на Херсонщині, операція по всій країні. Підключені Національна поліція і Служба безпеки.

Я не знав назви операції, про яку сказав пан Гусєв, але хочу трошки її скоригувати: всі водії точно будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі", - сказав Зеленський.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...