"Всі ми - трошки Хлоя!": Насуплена українська кішечка в рожевій ковдрі підкорила соцмережі (фото)

"Всі ми - трошки Хлоя" - так на світлину кицьки в метро із насупленою мордочкою реагують користувачі соцмереж. Закутану в рожеву ковдрочку тваринку сфотографували під час повітряної тривоги, ця світлина зробила Хлою відомою. Власники пухнастої вже навіть створили своїй улюблениці сторінку в соцмережах, і тепер щодня їм пишуть безліч слів підтримки, зазначають Патріоти України.

Господарі 2-річної Хлої - Євгенія та Вадим - сфотографували свою кицю в метро, коли під час однієї з нічних повітряних тривог разом ховалися. “У твітері побачив допис: кияни, показуйте свої коридори і ванни. Я виклав фото Хлої”, - пригадує Вадим.

Далі - тисячі репостів, публікацій, ще більше - вподобайок і коментарів. У Мережі почалася справжня "хлоєманія". Замотана в рожеву ковдру, насуплена кицька ніби промовляла: російські обстріли їй допекли і дуже розізлили. Вона так розчулила користувачів соцмереж, що народну творчість уже було не зупинити. Кицька навіть стала мемом.

Євгенія і Вадим жартують: до зірковості Хлої були не готові. “Я схуд на 2,5 кілограма. Якесь хвилювання, але хороше хвилювання. Люди почали просто масово писати. У нас банально не вистачало часу не те що поїсти, навіть води випити”, - каже пара.

Але на досягнутому вирішили не зупинятися, так у Хлої з’явилися особисті сторінки в соцмережах. “Завели теж тікток, і сьогодні вранці на цьому відео було 2 тисячі переглядів. А зараз уже 17 і 8 тисяч”, - показують успіхи вихованки.

Є у Євгенії та Вадима й інші фото і відео з підземки, куди вони разом спускаються під час кожної тривоги. Кішка, яка взагалі не любить виходити з дому, до нічних тривожних вояжів вже майже звикла, але про всяк випадок господарі завжди мають котячі ласощі.

Наскільки важливо ховатися від ворожих обстрілів, Вадим знав уже давно, він жив і навчався в Донецьку, але по місту 2014-го почали масовано гатити росіяни. Вибухало, каже, зовсім поряд. Люди гинули на очах хлопця. Далі була окупація, і він вирішив виїхати. “Я їхав до університету, я побачив, як стоїть інкасаторська машина, на полу було дві людини - один був живий, інший - уже ні, його вже вбили. В цей час сепаратисти діставали сумку з грошима і перекладали в автівку”, - пригадує Вадим.

Спочатку в інших містах, а потім і в Києві Вадим думав, що знайшов спокій. Тут познайомився із Женею, закохані завели собі котика, і ось тепер уже втрьох змушені перечікувати атаки у столичному метро.

Через обстріли і до того ляклива Хлоя стала ще полохливішою. “Вона почала реагувати на голосні звуки так само, як коли справді під обстрілом. Вона присідає, опускає вуха ще нижче. Ми закликаємо разом із Хлоєю людей ходити до укриття і не забувати брати з собою своїх пухнастих улюбленців. Вони ж також бояться, і ми відповідальні за тих, кого приручили”, - зазначає Євгенія.

Джерело: ТСН.ua

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...