"Всі ми чекаємо на висновки": Скандал з смертю чоловіка після візиту до ТЦК на Тернопільщині набирає обертів, сусіди розповіли про дивні обставини

Поліція Тернопільщини розслідує загадкову смерть 49-річного місцевого мешканця, який був доправлений непритомним до лікарні з ТЦК міста Бучач, передають Патріоти України.

Як офіційно повідомила пресслужба ГУ НП в Тернопільській області, за попередніми даними медики діагностували у чоловіка епілепсію.

"Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу", – повідомила поліція Тернопільщини.

Також поліцейські зазначили, що відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з приміткою "Природна смерть". Як з’ясував ТСН.ua, померлий був мешканцем села Медведівці на Тернопільщини та останнім часом жив тут один.

"Два роки тому цей мешканець отримав повістку, проходив медичну комісію. У нього була епілепсія, він був повернутий додому. Як він знов опинився у ТЦК – цього я не знаю. Всі ми чекаємо на висновки судової експертизи", – розповіла ТСН.ua староста села Медведівці Галина Бабій.

Староста села додала, що у вересні 2024 року цей чоловік міг би святкувати 50-річний ювілей. Своєю чергою, у міській раді міста Бучач додали, що вчора односельці померлого приїхали протестувати в центрі міста – для багатьох ця смерть стала справжньою загадкою.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...