"Всі минулі нагороди згоріли у Маріуполі": Український плавець Комаров прокоментував золото на Паралімпіаді-2024

країнський плавець Олександр Комаров, який здобув золото на Паралімпіаді-2024, розповів про свої враження після завоювання медалі. Про це він розповів Суспільному Спорт., передають Патріоти України.

Спортсмен зазначив, що він плаває вже понад 15 років, тому вважає, що наприкінці дистанції йому, ймовірно, допоміг досвід, адже відрив від представника Китаю був невеликим.

"Дуже цим пишаюся і дякую нашим Збройним Силам, всім українцям, які борються щодня з російською навалою. Україна завжди перемагає, хоча цей шлях дуже складний. Але все буде Україна, і ми переможемо", - сказав Комаров.

Він розповів, що враження від перемоги є як дуже добрі, так і не дуже.

"Те, що показав дуже гарний результат, покращив час та виборов золоту нагороду - це добре. Проте було таке відчуття, що сьогодні важче було вибороти цю медаль, ніж вчора на вдвічі довшій дистанції. В кінці було важко, але я знав, для чого я це роблю, що я цілеспрямовано готувався до цієї дистанції", - сказав плавець.

Також він прокоментував бронзу "нейтрального" Кірілла Пульвера. Комаров вказав, що намагався не звертати на нього уваги, попри те, що негативно ставиться до росіян.

"Подіум з "нейтральним" плавцем? На п'єдесталі знав, що буде грати наш український гімн і почувався впевнено, це було почуття гордості. Я сам з Маріуполя, пережив важкі часи під бомбардуванням. Мої всі минулі нагороди згоріли у Маріуполі, і до росіян я ставлюся дуже негативно, бо вони хоч і виступають як типу "нейтральні", але вони підтримують війну і радіють смертям українських людей. І тому я не можу знаходиться поруч з цими людьми", - додав плавець.

Комаров став переможцем запливу на дистанції 100 метрів вільним стилем на Паралімпіаді у Парижі.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...