"Всі наші вже у Польщі?": Хливнюк підтримав вуличного музиканта, який співав пісню "Бумбокс", але є нюанс (відео)

Соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк підійшов до вуличного музиканта, що грав пісню його гурту і привітав його. Відповідне відео з'явилося на сторінці користувачаХ FreelФріл, передають Патріоти України.

"Вуличний музикант виконував пісню Бумбокса "Твій на 100%". Раптом до нього підійшов чоловік в капюшоні, і тут музикант зрозумів, хто перед ним", - розповів автор твіта.

Користувачі Х в коментарях висловили захоплення діями Хливнюка. Проте пізніше на відео помітили нюанс – його знімали у Польщі, а відповідно вуличний музикант міг залишити Україну незаконно, щоб уникнути мобілізації. Водночас сам Хливнюк є діючим військовослужбовцем, відповідно, має право на перетин кордону.


"Дуже вмотивовані дівчата, які справляються": Захисниця "Кобра" розповіла, чи є повністю жіночі підрозділи у ЗСУ

понеділок, 14 жовтень 2024, 15:05

В українській армії вже є принаймні один підрозділ, що складається повністю із жінок. Це досвід, який варто поширювати, заявила старший солдат 1-го окремого штурмового батальйону "Да Вінчі" Надія "Кобра" Соколовська, передають Патріоти України. За її с...

"Нашу гідність принизили": У Сухопутних військах відреагували на інцидент з бійцями підрозділу "Азгард"

понеділок, 14 жовтень 2024, 14:41

У Сухопутних військах ЗСУ пообіцяли ретельно розслідувати інцидент із заявою бійців підрозділу "Азгард", у якій йдеться про приниження військових радником Олександром Дмітрієвим. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ, передають Патріоти України. "Б...