Всі "піддослідні" були заявлені, що мають захист корпусу IP68: Ентузіаст перевірив топові смартфони щодо заявлених характеристик, заморозивши апарати трьох провідних брендів (відео)

Автор ютуб-каналу PhoneBuff, який влаштовує смартфонам найрізноманітніші випробування, опублікував нове відео, в якому перевірив водозахист головних флагманів на ринку – Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max і Pixel 8 Pro.

Для того, щоб забезпечити смартфонам рівні умови, блогер поклав їх в ящик, залив водою і поставив в морозилку на шість годин. Зазначається, що всі "піддослідні" отримали захист корпусу від води за стандартом IP68.

Як виявилося, подібні випробування сучасним смартфонам аби що. Це ніяк не позначилось на їх працездатності, ба більше, вони не понесли навіть мінімальних пошкоджень. Автор ролика перевірив динаміки, порти зарядки і об'єктиви камер – все працює.

Єдине, на що автор відео звернув увагу, так це те, що спочатку об'єктиви у Galaxy S24 Ultra і Pixel 8 Pro запітніли, але через деякий час все стало нормально.

false

Навряд чи хтось із користувачів Samsung або iPhone буде повторювати щось подібне зі своїм дорогим смартфоном. Але це випробування наочно показало, що сучасні телефони не вбити навіть заморожуванням, не кажучи вже про потрапляння води.

Втім, тут важливо відзначити, що хоч сучасні смартфони здатні витримувати екстремальні температури, глибина води в ході тесту була мінімальною. Ситуація може змінитися, якщо телефон зберігати на морозі на глибині понад 1,5 метра. Саме при цих показниках гідростатичний тиск стає екстремальним.

А в одному з попередніх тестів Galaxy S24 Ultra перевірили на міцність: телефон кидали на бетон з висоти пояса під різними кутами, а титанову рамку дряпали гравером.

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...