"Всі померлі від коронавірусу старше 50 років": Головний санлікар України зробив дивну заяву (відео)

Багато хто у заяві Віктора Ляшка відразу помітив неточність...

Всім 20 жертвам коронавіруса в Україні було більше 50 років, а 88% з них мали також хронічні захворювання. Про це на брифінгу в Міністерстві охорони здоров'я 2 квітня заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передають Патріоти України.

За його словами, серед померлих - 15 жінок і п'ять чоловіків. «Майже всі померлі, 88%, мали тяжкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок і легень», - констатував медик, в черговий раз закликавши українців дотримуватися правил карантину.

Крім того, за його словами, людям з групи ризику, особливо літнім, необхідна максимально жорстка самоізоляція. Всього станом на 10:00 2 квітня в Україні зафіксовано 804 випадки COVID-19.

Варто зазначити, що в Україні померли дві молоді жінки, у яких також діагностували коронавірус. 33-річна Тетяна Вишиван померла в інфекційному відділенні Чернівецької обласної лікарні. У жінки були важкі супутні захворювання, які і стали причиною смерті.

А 30 березня стало відомо про смерть 37-річної породіллі в Івано-Франківську. При надходженні в пологовий будинок вона нібито приховала, що недавно повернулася з Польщі. COVID-19 у жінки був підтверджений вже після смерті.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...