"Всі помішані": Військовий вказав на "хворобу" суспільства під час мобілізації в Україні

"Бот", командир 1-го механізованого батальйону 3-ї ОШБр вказав на певні виклики мобілізації. Про це він заявив під час програми "Рандеву" з Яніною Соколовою, передають Патріоти України.

"Ми будуємо діалог з суспільством, з рекрутами через вишкіл. Люди приходять – вони зразу ідуть на вишкіл, ми відразу їх навчаємо з самого початку... А по-іншому не можна... Насправді ж багато хто боїться йти, тому що нічого не вміє, от і все. І, тому що вірить в міф, що в армії нічого немає, нічому не учать... Є ж багато курсів по різних спеціальностях. Тут дуже багато залежить від людини... якщо людина хоче вивчитись і стати спеціалістом – вона знайде, армія дає можливості", - сказав він.

"У нас є "хвороба" в суспільстві – всі вимагають своїх прав... Всі помішані на своїх правах абсолютно... але ж і обов’язки повинні бути. Чи як? Чи ми просто анархісти: зібрались, у кожного є права, а обов’язки "на*уй надо"... Громадянин має захищати свою державу, яким завгодно способом. Хтось захищає фізично зі зброєю в руках, хтось підтримує донатами і так далі, інші на виробництві може щось роблять, в три зміни працюють.. І все було б класно тоді", - резюмував він.

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...