"Всі розмови - маячня": Лікар Комаровський озвучив свою думку про індійську вакцину Covishield (відео)

Індійська вакцина Covishield - це вакцина з доведеною ефективністю і сумніватися в ній не варто. Таку думку озвучив відомий український педіатр доктор Комаровський на відео Facebook, передають Патріоти України.

"Covishield дорівнює AstraZeneca. Це все, що вам потрібно знати. Ця вакцина з доведеною ефективністю, можна довго обговорювати, яка це ефективність, але вона явно перевищує 60%. Це захист від факту захворювання і важких форм захворювання. Вона здатна захистити того, хто прищеплюється", - розповів Комаровський.

Доктор схвалює застосування цієї вакцини. Але проблема в тому, що влада не має комунікації з народом, зазначає лікар. Комаровський розповів, що на заводі виробництва цієї вакцини в Індії виготовляється 65% вакцин світу для дітей. "Це дуже сучасне підприємство. Саме тому AstraZeneca вибрала цей завод", - зазначив медик.

За словами Комаровського, всі розмови про неефективність і небезпека вакцини є маячнею. Якщо у вас немає можливості щепитися іншими вакцинами, він радить не відмовлятися від цього щеплення, бо вона якісна.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...