"Всі "втомлені" без зайвих питань поп***дують в армію ворога": Жорін зробив жорстку заяву про можливі перемовини з РФ

Ті блогери, публічні особи, які закликають до "миру за будь-яку ціну", які пишуть про те, що війна комусь там вигідна і "треба негайно це припинити", мають нести за це серйозну відповідальність, передають Патріоти України.

Щонайменше отримати виховні уроки від небайдужих громадян та опинитися у правоохоронних органах. Перший раз на розʼяснювальній бесіді, другий – вже за ґратами. Таку думку висловив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram.

Військовий наголосив, що всі ці меседжі – це російська пропаганда, яка дуже добре лягає "в дурні голови "втомлених від війни". "Рашка ефективно працює в медіаполі, розповсюджуючи свою ІПСО. Але іноді і робити нічого не потрібно – українці самі впораються", – зазначив він.

На переконання Жоріна, українцям давно потрібно усвідомити, що є лише два можливі варіанти. "Перший, коли ми продовжуємо боротися. Так, ця боротьба має високу ціну, але це єдиний варіант отримати шанс на майбутнє взагалі. Другий варіант – коли ми зупиняємося, і тоді на жодне майбутнє можна не сподіватися. Ціна такого вибору набагато трагічніша. А всі "втомлені", до речі, без зайвих питань поп***дують в армію ворога", – наголосив заступник командира 3-ї ОШБр.

"Вбивства українців, удари по цивільній інфраструктурі не припиняться після емоційних випадів "все одно як, але зупиніть цю війну". Але ця діч точно впливає на загальний стан українців і готовність протистояти рф. За це потрібно нести відповідальність", – підсумував військовий.

Відрубали палець і пробили голову: у Кракові група поляків жорстоко побила юнака із України

вівторок, 16 липень 2024, 10:35

У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову. Про це повідомляє yavp.pl. За повідомленням, напад стався ввечері, 10 липня. 1...

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...