"Всі з цього заробляють": Відомий боксер пояснив, чому Ломаченко програв Хейні

Відомий український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко поділився своєю думкою про поєдинку Василя Ломаченка проти абсолютного чемпіона легкого дивізіону Девіна Хейні. передають Патріоти України.

37-річний спортсмен вважає, що Ломаченко, який був претендентом у цьому бою, не був достатньо переконливим, щоб здобути перемогу.

"Я вважаю, що це був дуже класний бій. Це був близький бій. Якщо говорити чесно, перші враження - Девін Хейні був трохи краще. Але потім я переглянув бій, і зробив висновок, що Ломаченко був краще.

Коли ми говорили в залі зі своїми тренерами з приводу бою, я так і говорив, що в рівному бою перемогу віддадуть Хейні. Ломаченку потрібно було боксувати на дві, на три голови вище. Йому потрібно було бити його так, як він бив у десятому та одинадцятому раунді.

Це бізнес. Мені здається, що вони дивляться на те, чий наступний бій вони можуть продати дорожче. Хейні проти якогось іншого боксера. Всі з цього заробляють, це дуже великий ринок. Тому все так і відбувається. У таких боях потрібно вигравати нокаутом або з нокдаунами", - сказав Дерев'янченко в коментарі YouTube-каналу "ТАЙК МАЙСОН".

Нагадаємо, бій Василя Ломаченка проти Девіна Хейні відбувся 21 травня. Американський боксер здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і захистив титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Додамо, що в активі Ломаченка на профі-рингу 20 боїв (17 перемог і три поразки). Девін Хейні здобув 30 перемог у 30 поєдинках.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...