"Всі знають, як його не люблять в Україні": Син репера Потапа вирішив заступитися за батька

Син українського репера та продюсера Потапа – Андрій Потапенко – відреагував на негативні коментарі та осуд його батька в Мережі, передають Патріоти України.

Зокрема, 15-річний юнак зізнався, що на прикладі батька він навчився бути спокійним. Так, Андрій зазначив, що Потап ігнорує весь хейт у свій бік. До того ж син репера наголосив, що він почувається абсолютно щасливим поряд з батьком, коли їм вдається зустрітися.

"Щоб бути спокійним, коли на тебе хтось говорить щось погане, потрібно не зважати на це і говорити: "Нехай говорять". Мені допомагає це робити мій батько. Всі знають, як його не люблять в Україні, але я до нього приїжджаю, бо мені 15 років, раптом що. Коли ми разом з ним, то він веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. Я побажаю це всім: не дивитися на тих, хто говорить про тебе лайно", - розповів Андрій в коментарі програмі "Люкс ФМ".

Також син зірки розсекретив, яку пораду з уст тата він завжди пам'ятає: "Найцінніша порада від тата – коли ти любиш якусь жінку, треба носити з собою захист (засоби контрацепції – прим. ред.)".

На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...