Вся команда заслуговує похвали: Луческу розповів, як обіграв АЗ

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над АЗ у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ (2:0), передають Патріоти України із посиланням на Tribuna.com.

"Я б не хотів порівнювати з грою проти "Реала" в 1999-му, тому що тоді був дуже сильний колектив, який добре грав в Європі. Ми створюємо команду, яка в пошуках свого шляху і нам все ще потрібен час. У матчі з АЗ була з обох сторін серйозна тактична гра. Не забувайте, що АЗ майже виграв чемпіонат, граючи в такий же агресивний вертикальний футбол. Але ми перекрили майже всі сильні сторони суперника, і не дали нічого створити в першому таймі.

У перерві я сказав хлопцям, щоб мали терпіння, тому що гості лізтимуть уперед і у нас буде більше зон для атак. Дякую за божевільну самовіддачу, терпіння і результат. Якщо в наступній грі не буде перемоги, то без толку, що ми сьогодні виграли. Нам неважливо проти кого грати.

Забарний дуже добре зіграв, я довіряю цим хлопцям і вони відплачують своєю грою. Не потрібно забувати і про Миколенко, який відмінно зіграв на нерідний позиції. Але було б несправедливо хвалити тільки цих гравців, вся команда заслуговує похвали", - сказав Луческу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...