Вся родина живе на сміттєзвалищі: Шокуючі подробиці про 12-річну породіллю в Рівному (відео)

Журналісти ТСН розповіли деталі незвичної історії, яка трапилась днями у Рівному. Тут народила 12-річна дівчинка з Закарпаття, передають Патріоти України.

Дитина народила хлопчика вагою 3,160 кг. Журналісти спробували поспілкуватись з нею та її 27-річною мамою, але ті від коментарів відмовились.

Лікарі теж у шоці, кажуть, таке у них вперше. Тепер вони пильнують, аби мати та молода бабуся не втекли з дитиною.

Журналісти побували саме на тому сміттєзвалищі, де і живе молода сім'я. Там їм розповіли, що тато новонародженого чекає їх на Закарпатті. Йому 20 років. У поліції кажуть, їм теж цікаво, хто тато, адже в Україні такі відносини незаконні.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...