Вся у саднах та синцях: Відома українська легкоатлетка налякала своїм виглядом (фото)

Знаменита українська легкоатлетка Вікторія Ткачук опублікувала у соцмережах фотографію, яка не на жарт стурбувала її шанувальників. На знімку обличчя спортсменки було все в саднах та синцях. Що з нею сталося, Вікторія розповіла у Instagram, передають Патріоти України.

«Тренувальний збір розпочався не так, як я собі планувала. Першого дня цього тижня я сильно впала!

На щастя все обійшлося, я нічого серйозного не пошкодила і залишилися тільки синці та рани! Таке буває часто у бар'єристів, але падіння було без моїх улюблених бар'єрів та й узагалі на траві! Навіть складно уявити це падіння в інших умовах.

Бувають різні сторони життя, але складнощі роблять нас досвідченішими", — написала Ткачук у соцмережах.

Вікторія Ткачук спеціалізується на естафетному бігу 4×400 м, а також у бігу на 400 м з бар'єрами. Вона багаторазова чемпіонка України, срібна призерка чемпіонату Європи. Учасниця Олімпійських ігор.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...