Всіх на фронт!: У Франківську мобілізуватимуть порушників, які викидають великогабаритне... сміття (відео)

В Івано-Франківську, вирішили боротися з винесенням великогабаритних відходів і будівельного сміття у непристосовані для цього місця. Про це в етері радіо "Західний полюс" попередив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передають Патріоти України.

За його словами, деякі містяни навіть викидають сміття з бусика, тому з цього питання довелося провести нараду, на якій вирішили, як боротися з порушниками. "Ми застосуємо нетипові заходи. Зокрема з правоохоронними органами та залученням мобілізаційних заходів, щоб люди зрозуміли те, що не можна великогабаритне сміття викидати цілими бусами", — наголосив міський голова.

Він нагадав, що у Івано-Франківську є спеціальні місця та полігон, куди можна здати таке сміття. "Вибачайте, але мусимо таких заходів вживати", – сказав Руслан Марцінків.

Попередження Руслана Марцинківа можна послухати з 10:06 по 11:30:

Житель Львівщини отримав три повістки, але військові частини не брали його на службу: Що сталося і як покарали

четвер, 5 вересень 2024, 23:40

У Львівській області до 3 років позбавлення волі засудили 41-річного чоловіка, якого спочатку військові частини відмовлялись брати на службу, а згодом він проігнорував повістку, оскільки був нетверезий. Про це йдеться у вироку Стрийського міськрайонно...

"Не пройшла "моніторинг дотримання однострою": У Франківську дев'ятикласницю вигнали з ліцею через одяг

четвер, 5 вересень 2024, 21:55

В Івано-Франківську ученицю ліцею ім. Івана Пулюя не допустили до навчання і відправили додому начебто через начебто неналежний одяг. Про випадок, який стався 4 вересня повідомила мама учениці Ольга Ярошевич на своїй сторінці у Facebook, передають Патр...