Всіх залякати не вдалось: У Чернігові знешкодили колекторську фірму, яка шантажувала боржників підробленим порно

В ході обшуку поліцейські вилучили півсотні ноутбуків, 30 мобільних телефонів, близько 50 сім-карт різних мобільних операторів, документи і листи для боржників кредитних установ.

У Чернігові поліцейські із залученням спецназу провели обшуки в офісі колекторської фірми, співробітники якої підозрюються у виготовленні та поширенні порнографічних матеріалів, повідомляють Патріоти України.

За інформацією прес-служби Управління поліції в Чернігівській області, із заявою в поліцію ще в квітні звернулася місцева жителька, яка повідомила про погрози від незнайомих чоловіків. Ті вимагали повернути кредитні кошти, які потерпіла ніколи не отримувала.

Після погроз фізичною розправою, колектори поширили в Інтернеті змонтовані матеріали порнографічного характеру з зображенням заявниці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 ( «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») Кримінального кодексу України і 18 листопада провела санкціоновані обшуки в офісі колекторської компанії.
В ході обшуку поліцейські вилучили півсотні ноутбуків, 30 мобільних телефонів, близько 50 сім-карт різних мобільних операторів, документи і листи для боржників кредитних установ. Вилучене направлено на експертизу. Фігурантам загрожує покарання у вигляді штрафу 1-4 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...