"Всім пока, ми в Росію": Скандальна блогер з Києва заявила, що залишає країну (відео)

Київська блогер Марія Семенова, яка нещодавно з друзями влаштувала вечірку і погром в номері готелю, каже, що поїде з України. Відео опублікував LOS SOLOMAS в Telegram, передають Патріоти України.

Дівчина знову скаржиться, що її сторінку в Instagram заблокували. "У мене заблокували інстр, нам п*зд* і ми сьеб*емся н*х*й з України. Всім пока, ми в Росію", – говорить в ролику блогер.

Відео 18+

Нагадаємо, дівчина розмістила відео в Мережі, на яких разом з друзями випивала і розважалася в апартаментах. Вони зіпсували стіни, розбили дзеркало у ванній, телевізор, залили водою підлогу, перекинули меблі.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...