"Всю Левобережную!": Російський пропаг**дон розмріявся про захоплення України (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов зганьбився неадекватною ідеєю про купівлю Росією всієї території Лівобережної України, передають Патріоти України.

Таким невдалим жартом він вирішив відреагувати на новину про бажання президента США Дональда Трампа придбати данську Гренландію. Уїдливий спіч рупор путінського режиму озвучив на передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" телеканалу "Росія 1".

"Слухай, Зеленський, ми щось подумали: ти знаєш, давай ми в тебе всю Лівобережну купимо? Ну, як Трамп з Гренландією! Давай купимо! І Закарпаття! А якщо він скаже ні, тоді скажемо: "Закарпаття добре, не треба", – нахабно висловився Соловйов про території чужої держави.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...