Всю ніч лив дощ: Спливли трагічні деталі загибелі маленької дівчинки під Харковом (фото)

6-річна Мілена Шевельова, яку знайшли мертвою в восьми кілометрах від села Соснівка, в Харківській області, зникла на 40 день після смерті її бабусі, передають Патріоти України.

Дівчинка пропала 26 квітня. Вони з двоюрідним братом пішли гуляти, брат був на велосипеді, а дівчинка йшла пішки. За словами односельців, діти щось не поділили, і брат поїхав додому один. Він повернувся близько 18:00 вечора, а бабуся дівчинки відразу кинулася шукати внучку.

У пошуках, які тривали весь вечір і всю ніч, брали участь поліцейські, рятувальники, Нацгвардія і місцеві жителі. Однак живою дівчинку знайти не вдалося.

"В ту ніч дув пронизливий холодний вітер і лив дощ. Земля липнула до ніг, але люди працювали до самого ранку", - говорять учасники пошуків.

Собаки спершу привели людей до ставка, і виникло припущення про те, що дівчинка потонула. Однак водолази оглянули дно ставка і нічого не знайшли. Після цього у родичів з'явилася надія на те, що дівчинка жива.

Милену знайшли вже мертвою, на узбіччі дороги. Люди припускають, що дівчинка заблукала і могла йти на яскраве світло Гоптівки, митного пункту. Однак у дитини не вистачило сил. Крім того, біля неї не знайшли її окуляр, а дівчинка погано бачила.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...