"Всю жизнь мучаюсь": Пугачова поскаржилася на тяжку хворобу (фото)

Примадонна російської естради Алла Пугачова під час презентації документального фільму, знятого відомим взуттєвим магазином "Эконика", поскаржилася на проблеми з ногами. Так, за словами зірки, вони болять вже дуже багато років болять, передають Патріоти України.

"У мене лише одні достоїнства, здавалося б? Зізнатися по секрету, ноги у мене хворі. Все життя я мучуся, але знаю, що одна зі складових мого успіху це взуття", — розповіла Пугачова.

Крім того, співачка зазначила, що проблеми у неї почалися ще в юному віці, коли вона пристрастилася до маминого взуття. "Я маминими туфлями собі ноги і зіпсувала. У мене розмір 36, а у неї 34-34,5, але вони були настільки гарні, що я їх примудрялася одягати. Шкода, що вони не збереглися", підсумувала Пугачова.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...