"Встають з колін": У Росії торгують місцями у черзі на вхід до магазинів H&M, які скоро зачиняться (фото)

На сервісі оголошень Avito пропонують потрапити до московської точки мережі H&M без необхідності стояти в черзі. В одному з відповідних оголошень зазначено, що за 500 рублів (300 грн за актуальним курсом) продається місце на початку черги. Ажіотаж викликаний влаштованою розпродажем мережею перед виходом з ринку РФ, інформують Патріоти України.

"Продам місце на початку черги в H&M. Економія кількох годин. Швидкий вхід до магазину", – йдеться в оголошенні.

Черги до магазинів H&M у Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах Росії розтяглися після того, як вони були тимчасово відкриті для розпродажу залишків товару перед тим, як остаточно піти з Росії. "Компанія повідомляла про початок процесу 1 серпня. Тоді йшлося про те, що вона має намір відкривати магазини поступово, аби уникнути тисняви. 2 серпня відкрилися магазини в московських ТЦ – і там одразу вишикувалися довгі черги", – розповідає BBC.

Про рішення піти з Росії в H&M повідомили 18 липня. Там зазначили, що вважають за неможливе продовжувати діяльність у РФ "у поточній ситуації". "Після ретельного розгляду ми вважаємо неможливим, враховуючи поточну ситуацію, продовжувати наш бізнес у Росії. Ми глибоко засмучені впливом, який це здійснить на наших колег, і дуже вдячні за всю їхню важку роботу і самовідданість. Крім того, ми хочемо подякувати нашим клієнтам за їхню підтримку протягом багатьох років", – сказала генеральна директорка H&M Group Хелена Хельмерссон.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...