Встав і, плачучи, побіг: У Вінниці 3-річний хлопчик випав з вікна п'ятого поверху і вижив (відео)

У Вінниці трирічний малюк випав з вікна п'ятого поверху і дивом уцілів. Врятували хлопчика мотузки для білизни з нижніх поверхів. Дитина чіплялася за них і це пом'якшило падіння, повідомляють Патріоти України.

Летів менше 12 метрів, при цьому кілька разів зависав на мотузках для білизни. Потім впав на клумбу, встав і, плачучи, побіг. Падіння з балкона трирічного Матвія випадково побачила сусідка Галина. Сусіди не розгубилися, схопили хлопчика на руки і відразу викликали швидку.

«Видимих пошкоджень не було: голова, цілісність кісток черепа, опорно рухової системи. Коли одягли шийний комір, то побачили на потилиці гематомку», — розповідає лікар станції швидкої допомоги Василь Бойко.

Подряпина на грудях, забій на потилиці, але жодного перелому. Лікарі кажуть, Матвій народився в сорочці. І хоча важких травм немає, хлопчика поклали на обстеження в лікарню. В той день батьки були на роботі, Матвія залишили на старшого брата, а той пішов на вулицю.

«У них троє дітей, прекрасна родина така хороша. Старший брат гуляв з собакою», — розповідає сусідка Галина Пірч.

«Його мама залишила з братом вдома, на балконі були старі батареї після ремонту, це допомогло дотягнутися до вікна, він відкрив і випав з балкона», — зазначають в поліції.

Мати дитини у дворі багатоповерхівки ніхто не засуджує, але сусіди досі під враженням. У поліції з мамою поговорили, квартиру обстежили. На всіх вікнах стоять замки, крім одного — на балконі. Саме його і відкрив хлопчик. «Жінка на обліку не перебуває, цілком благополучна сім'я, однак провели бесіду і склали на маму протокол за неналежне виконання своїх обов'язків», — кажуть правоохоронці.

За недогляд випишуть штраф. Лікарі і поліція просять всіх батьків бути уважними, особливо влітку, коли на вікнах ставлять москітні сітки.

Джерело: ТСН.ua

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...