Вступили в "битву": Україна розпочала виробництво ПЛР-тестів, є перші 200 тис.

Україна розпочала виробництво ПЛР-тестів, перша партія обсягом 200 тисяч одиниць відправляється у регіони. Про це повідомив секретар Координаційної ради з протидії поширенню Covid-19 Кирило Тимошенко, передає прес-служба Офісу президента, передають Патріоти України.

"Як ми й обіцяли кілька тижнів тому, в Україні розпочалося виробництво ПЛР-тестів. Сьогодні ми отримали першу партію – це 200 тисяч тестів. Вони на вихідних роз'їдуться по областях, по спеціальних лабораторіях, які проводять ПЛР-тестування", – сказав він.

За його словами, наступного тижня очікується ще майже 400 тисяч таких тестів. "Я вважаю, що це дуже добрий крок, коли Україна отримала вітчизняні ПЛР-тести. Не закуповує їх у Китаї чи Кореї, а проводитиме діагностику саме українськими ПЛР-тестами", – наголосив Тимошенко.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...