Втекла від пострілів російських окупантів, загинула від куль грабіжників: Вбивство жінки-таксиста сколихнуло Київ

Вбивцями виявились двоє рецидивістів, котрим "сподобалась" автівка їхньої жертви

Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві жінки-таксиста / Ілюстративне фото33-річна донеччанка перебралася з сім'єю до Києві і заробляла на кусок хліба таксуванням на власному автомобілі. Через це бідолашна жінка і загинула: двоє рецидивістів застрелили жінку, викрали автомобіль та викинули тіло жертви у лісі. Трагедія сталася 18 квітня. Поліція розкрила злочин по гарячих слідах протягом доби, зазначають Патріоти України.

До поліції Києва звернулась жінка, стурбована зникненням доньки. Увечері 18 квітня вона виїхала в напрямку Черкас, і з того часу не виходила на зв'язок.

Вже ввечері 19 квітня оперативники Черкащини – причому керівники Звенигородського райвідділку та резервісти, адже весь особовий склад вже заступив на охорону виборчих дільниць – знайшли автомобіль зниклої жінки (у місті Ватутіне). Вони опитали місцевих мешканців і з'ясували, що на автомобілі приїхали двоє чоловіків, які живуть у будинку, біля якого автомобіль і було припарковано.

Автомобіль, через який вбили жінку на ЧеркащиніЧоловіків затримали. Це були молоді хлопці 1990 та 1992 років народження, мешканці Звенигородського району Черкаської області. Чоловіки вже мали раніше проблеми з законом і були засуджені. А один із них – перебував у розшуку за вчинення тяжких злочинів.

"Вбита та її матір втекли від війни заради життя. Але смерть знайшла молоду жінку у мирній Черкаській області. Ціна життя – автомобіль та кишенькові гроші", – написав на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Поліцейські здійснили обшук у помешканнях підозрюваних і виявили пістолет з глушником, з якого і здійснили кривавий злочин. А також ключі від вкраденого автомобіля. Згодом підозрювані зізналися. Тіло викинули у лісосмузі, присипавши будівельним сміттям.

Пістолет із глушником – знаряддя вбивства – знайшли у квартирі підозрюванихСлідчі дії у справі тривають. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...