Втекли в Грузію, поки рідне місто потерпає від обстрілів: Відомий український гурт продовжує співати для росіян

Російськомовний гурт з України "Пошлая Молли" вперше за час повномасштабного вторгнення випустив нову пісню. Колектив підтримав Україну у 2022 році і, здавалося б, музиканти з Харкова випустять україномовний трек, але вони представили пісню "Адская колыбельная" російською, зазначають Патріоти України.

Попри те, що трек є російськомовним, українці знову зацікавилися творчістю гурту і тепер композиція лідирує в музичних чартах. Ба більше, навіть після підтримки України, "Пошлая Молли" публікує свої треки на платформах країни-агресорки, не відмовляється від зв'язків з росіянами, а російську називає "мовою світу".

Пісня доступна на заборонених в Україні майданчиках, зокрема, на "Яндекс Музыка", "Звук", "МТС Музыка" і "VK Музыка". Відповідно за прослуховування музики на цих платформах, артисти отримають виплати в рублях. Наразі "Адская колыбельная" увійшла до топ-10 найпопулярніших пісень YouTube в Україні. Вона посідає 8 місце у трендах.

Також стало відомо, де наразі перебувають учасники колективу. Судячи з розташування, яке вказано у їхньому Instagram, музиканти переїхали в Грузію. Схоже вони виїхали за кордон ще на початку великої війни і наразі не планують повертатися.

Ще одним підтвердженням того, що "Пошлая Молли" досі має зв'язки з росіянами є те, що в описі під піснею вказана назва креативної студії Indigo Flow. У мережі зазначається, що ця студія розташована в російському місті Санкт-Петербург. Гурт співпрацює з цією командою вже понад 5 років.

Після прем'єри "Адской колыбельной" жителі країни-агресорки не приховували свого щастя від довгоочікуваної композиції. Водночас українці обурені діями гурту, але пісня залишається однією з найпопулярніших пісень в Україні:

  • "Все супер, якби на якусь х*й*ю російську не заливав треки"
  • "Дропнув на Яндекс та ВК. Крінжую"
  • "Блідий" забув в якому часі він перебуває, викладати трек на російські платформи – це занадто"
  • "Чому не українською?"
  • "В чому сенс робити благодійні концерти, а потім закидувати на російські платформи свої пісні"

Ані фронтмен гурту Кирило "Блєдний", ані інші учасники не коментували свій вчинок. Вони продовжують відсиджуватися за кордоном та мовчати про війну, поки їхній рідний Харків щодня потерпає від обстрілів.

Джерело: Обозреватель

Volkswagen вперше за 87 років планує закрити заводи у Німеччині: Що відбувається

четвер, 5 вересень 2024, 15:38

Volkswagen AG розглядає можливість безпрецедентного закриття заводів у Німеччині, влаштовуючи протистояння з потужними профспілками, оскільки найважливіша галузь країни бореться за своє майбутнє. Потенційні заходи також включають спробу розірвати тридц...

"Не додумайтеся плакати на моєму похороні... Не звинувачуйте нікого, окрім росіян. Не сійте розбрату", - парамедикиня Пташка

четвер, 5 вересень 2024, 15:00

Парамедикиня Пташка (Катерина Поліщук) 5 вересня в Instagram розмістила пост, у якому попросила в разі, якщо російські окупанти вб'ють її на війні, не плакати на її похороні й не нести квітів, передають Патріоти України. "І все ж я повинна це написати....