Втекти жертві вдалося лише через два дні: У Німеччині порноактор зґвалтував українську біженку

36-річний порноактор з Німеччини Генрі Т. зґвалтував 27-річну українку, яку прихистив у себе як біженку, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Bild, підсудний працює викладачем фортепіано й саксофона і паралельно знімається в порно. На рахунку чоловіка – понад 100 короткометражок. Весною 2022 року він розмістив у мережі Інтернет оголошення про готовність допомогти біженцям з України. 28 травня на берлінському вокзалі він зустрів 27-річну українську письменницю, авторку книг для дітей та запропонував прихисток.

Слідство встановило, що німець замкнув українку у квартирі в районі Кепенік і скоїв щодо неї сексуальне насильство. Жінка прохала про допомогу з балкова та намагалася викликати поліцію. Через два дні їй вдалося втекти. У нападника є власна версія.

"Раптом вона закричала: "Зґвалтування!" Я закрив їй рота через сусідів. Жодного зґвалтування не було. Я чув, як вона розмовляла телефоном. Вона повідомила до поліції мою адресу. Я роздратувався і дав їй ляпаса. Я замкнув кімнати, щоб вона не взяла ножа. Вона кричала з балкона, я відтягнув її звідти, ми впали на підлогу. Я закрив їй рота", - розповів нападник.

Статевий акт був незахищеним. Генрі пояснив, що регулярно перевіряється на венеричні захворювання через специфіку своєї діяльності, а також не хвилювався, що українка може бути хворою. "Я порноактор, тому здаю аналізи щокілька тижнів. І вона (українка – ред.) суворо релігійна, а Папа Римський проти презервативів", – сказав Генрі.

Українка дасть свої свідчення 29 вересня. Суд винесе вирок 13 жовтня.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...