Втік із матір'ю від війни: В Італії помер уві сні 2-річний малюк із України

В італійському місті Генуя, у центрі прийому біженців, помер 2-річний хлопчик з України. Смерть виявила його мама, інформують Патріоти України.

Як повідомили у кооперативі il Ce.sto., який адмініструє цю структуру, разом із Префектурою, дитина померла уві сні. Це сталося у житловому комплексі благодійної організації, яка приймає біженців з України, де жінка з із сином жили в останні кілька місяців.

"Увесь Ce.Sto приголомшений трагічною новиною про смерть дитини, яка жила в Casa Raffael на вулиці Байрон, в районі Альбаро", – зазначили в організації, додавши, що хлопчик із мамою приїхав в Італію, тікаючи від жахів війни в Україні, лише кілька місяців тому.

Попередньо, причиною смерті дитини стала недіагностована хвороба малюка, але прокуратура Генуї відкрила справу для розслідування причин.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...