Втома прямо звалила на місці: 10 милих кішок, яких нічого не бентежить, коли вони хочуть спати (фото)

Кішки - дуже кумедні та безпосередні тварини. Напевно, кожен з нас хоч раз у житті спостерігав картину, як цей пухнастий клубочок миттєво засинає всюди, де тільки можна: на руках у господаря, у дитячій колясці або на полиці шафи. І такі знімки люди часто публікують в соцмережах, щоб підняти настрій оточуючим. Патріоти України пропонують подивитися на 10 кумедних фото з домашніми улюбленцями, яких абсолютно не бентежать місця, де вони заснули.

Хто сказав, що кішки не люблять приймати ванну? Наприклад, цей білий кіт вирішив влаштувати собі тиху годину прямо в раковині умивальника, яка ідеально підійшла йому за розміром.

Вазони для квітів - ще одне улюблене місце, де хвостаті примудряються прилягти відпочити після насиченого дня. Також вони можуть залізти в вазу, колбу, порожній акваріум або навіть відкриту чашу мультиварки.

Фото: Reddit / @nememess

Фото: Reddit / @thashika97

А якщо раптом ви вирішили розслабитися з друзями і пограти в настільні ігри, ваш кіт вважатиме, що саме пазли або поле для гри - відмінне місце для відпочинку.

Фото: Reddit / @fuck-the-lemons

Фото: Reddit / @PeachWorms

"Господар працює за ноутбуком? Не біда, приляжу на клавіатуру", - вирішив цей милий котик.

Фото: Reddit / @possiblyexisting1

Втім, іноді найзручнішим місцем для сну може стати і сам господар, а точніше - його обличчя.

Фото: Reddit / @pawnteac

А цей білий пухнастик напевно вирішив, що дитячий заколисуючий центр купили саме для нього, щоб він засинав ще швидше і міцніше.

Фото: Reddit / @hiss_spat_ima_cat

Хто сказав, що уггі вийшли з моди? Наприклад, цьому котику все одно, що зараз в модних трендах, а от спати в хутряних чобітках так тепло і затишно.

Фото: Reddit / @YessMartinez

Деякі коти навіть примудряються спати на своїх родичах - і це їм анітрохи не заважає!


Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...